Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

Έλα να τη βρούμε απόψε / Take Me Home Tonight (2011)

Σκηνοθεσία: Michael Dowse
Πρωταγωνιστούν: Topher Grace , Anna Faris , Dan Fogler , Teresa Palmer , Chris Pratt

Συντάκτης: Aldark

Πίσω στη δεκαετία του 1990 , ο Matt Franklin (Topher Grace) , παρότι απόφοιτος του ΜΙΤ , δεν έχει αποφασίσει τι θέλει να κάνει στη ζωή του. Κανονικά έπρεπε ήδη να σκαρφαλώνει στην ιεραρχική κλίμακα κάποιας εταιρίας , αλλά δουλεύει ακόμα σε ένα Video Club. Όλα όμως αλλάζουν για εκείνον όταν η κοπέλα που του άρεσε στο λύκειο , η Tori (Teresa Palmer) εμφανίζεται ξαφνικά στο μαγαζί όπου εργάζεται. Όταν μάλιστα εκείνη τον προσκαλεί σε ένα πάρτυ , εκείνος θεωρεί ότι ήρθε η ώρα να αρπάξει την ευκαιρία και να αποκαλύψει τα αισθήματά του στην κοπέλα των ονείρων του. Έτσι , μαζί με τον κολλητό του Barry (Dan Fogler) και την δίδυμη αδερφή του Wendy (Anna Faris) ξεκινάει για την πιο τρελή βραδιά της ζωής του.

Η νύχτα θα είναι πολύ μεγάλη και αν τρέφεται νοσταλγικά συναισθήματα για τη δεκαετία του 1980 αλλά και του '90 θα σας φτιάξει σίγουρα το κέφι! Με ένα θεότρελο cast και ένα ευφάνταστο σενάριο που περιέχει από ληστείες αυτοκινήτων , μέχρι ναρκωτικά , μπόλικη 80's μουσική , ξέφρενες χορευτικές φιγούρες και αστείες καταστάσεις σίγουρα η ταινία θα μας διασκεδάσει και θα μας  συντροφεύσει!

Προφανώς , δεν πρόκειται για κάποιο αριστούργημα της 7ης τέχνης , όμως έχουμε τον καλύτερο ρόλο του Topher Grace ύστερα από πολύ καιρό , ενώ την παράσταση κλέβει ο Dan Fogler σε διάφορα σημεία της ταινίας. Θεωρώ ότι ο σκοπός της ταινίας είναι να διασκεδάσει το θεατή , και αυτό σίγουρα το πετυχαίνει. Σαφώς το σενάριο η ατμόσφαιρα ή τα gag της ταινίας έχουν ξαναειπωθεί , αλλά η όλη αισθητική της εποχής σίγουρα μας γυρνάει χρόνια πίσω και αυτό σίγουρα είναι θετικό. Μεγάλο ρόλο σε αυτό παίζει και η μουσική όπου θα βρούμε ανεπανάληπτα ροκ , ποπ ή και χιπ χοπ κομμάτια της εποχής.

Βαθμολογία: 6/10

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου